2015 TALLERS MUSICALS D'AVINYÓ / Tots els drets reservats / disseny web:

DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ

SANTI

CARETA ARNAUS

 

Direcció

general

 

 

Nascut a Avinyó. Estudis superiors a l’ESMuC. Forma part de grups com Astrio, Jazz Machín, Black in Blue o Santi Careta Grup amb qui ha editat dos discos amb el segell discogràfic Fresh Sound. Ha actuat a molts dels clubs i festivals del país i ha participat en diverses gires per França, Anglaterra, Alemanya, Noruega, Rússia, Suècia, Austria, Marroc, Xina... Compta amb una extensa discografia tant en el món del jazz com en pop-rock, i ha participat en formacions com Nonitz amb Lee Konitz, Maria Schneider Big Band, Orquestra Simfònica del Vallès, Anacrònics, 9 Muses de Sergi Sirvent, Ballcock, Marc Parrot, Karol Green, Marcel Casellas, Núria Graham, At Versaris, Dept, Brams… Durant l’any 2004 estudia a Nova York gràcies a una beca concedida per la Generalitat de Catalunya. Actualment és professor de guitarra i conjunts al Centre Professional del Conservatori del Liceu.

 

santicareta@gmail.com www.santicareta.com

MARTA CANELLAS

CRUSELLAS

 

Coordinació

pedagògica

 

 

Grau Superior en Pedagogia de la Música i el Moviment per la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena (especialització en pedagogia instrumental i en pedagogia especial i terapèutica). Artterapeuta Transdisciplinària per al Desenvolupament Humà per lSPA (Barcelona). A part de treballar com a professora d'instrument i de música i moviment, ha participat en diferents projectes a Catalunya, Àustria i el Regne Unit per fer arribar els beneficis de la música a diferents col·lectius com són infants i famílies en risc d'exclusió social, persones grans afectades de demència o infants amb necessitats educatives especials. Fruit d'aquestes experiències, ha elaborat diferents contes musicals i materials de pedagogia musical publicats per Bellaterra Música Edicions. A més d'impartir cursos de formació per a professionals i activitats de música familiar, coordina el Postgrau en Música Creativitat i Moviment que s'imparteix a El Musical de Bellaterra junt amb la Universitat Ramon Llull. També és professora de la Formació d'Artteràpia Transdisciplinària per al Desenvolupament Humà que s'imparteix al IATBA (Institut d'Artteràpia de Barcelona).

 

martacanellas@hotmail.com

MONTSERRAT VILAR TORRAS

 

Fundadora i directora dels Tallers Musicals d’Avinyó del 2002 al 2011

 

Nascuda a Avinyó (Barcelona). Llicenciada en pedagogia instrumental, especialitat de piano per la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena/ Àustria. Estudis de Pedagogia de la Música i el Moviment Corporal (Rítmica) i postgrau sobre l‘aplicació de la rítmica a l‘escola realitzat a l‘Acadèmia Pedagògica de Viena/Àustria. Diplomada en Magisteri Musical per la Universitat Autònoma de Bellaterra. Ha treballat pel Conservatori de Viena i ha representat la Universitat de Música de Viena durant les Jornades Internacionals de Rítmica de Ginebra/Suissa. Ha estat professora convidada sobre Didàctica en la Pedagogia Instrumental a l‘Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i ha treballat pel govern del Táchira/Veneçuela dirigint cursos de formació continuada per a docents dins del programa músico- social “Qué nota es mi escuela“. Fundadora i directora dels Tallers Musicals d‘Avinyó del 2002 al 2011 juntament amb l'assessorament artístic d'Arnoldo Moreno.

QUERALT

GUINOT VILALTA

 

Coordinació general

i comunicació dels

Tallers Musicals d'Avinyó

 

Nascuda a Avinyó/Barcelona. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Vic l’any 2010.

 

El 2012 finalitza el Diploma de Direcció d’Esdeveniments a la ciutat de Londres on encara estudia, treballa i resideix. Durant els últims 3 anys ha estat treballant a l'agència creativa i de branding Touch of Mojo i al mateix temps col·laborant en projectes culturals a la ciutat londinenca com: “Screen Rebels: cinema sense pantalla”.

 

Actualment estudia Màster en Administració de les Arts i Polítiques Culturals amb mòdul opcional de direcció de projectes musicals a la Universitat Goldsmiths. Durant aquest 2018 ha estat col.laborant amb organitzacions com LIFT (Festival Internacional de Teatre de Londres) i amb Artangel com a productora assistent i enllaç d’artistes.

Ha estat vinculada als Tallers Musicals d’Avinyó des dels seus inicis com alumna i professora assistent, responsable de comunicació des de 2009 i coordinadora general des de 2011.

 

qguinot@gmail.com

ORGANITZACIÓ

 

Associació d’Amics

de la Música d’Avinyó

 

Aquesta entitat es va fundar el 9 d’abril del 2005 amb la finalitat d‘impulsar l‘activitat musical al poble d‘Avinyó a través de l‘organització de tallers musicals per promoure l‘aprenentatge musical, organització de concerts, divulgació de diferents tipus de música i organització d‘intercanvis entre diferents grups musicals.